Arculattervezés

Amikor több konkurens közül kell kitűnnie, nagy segítségére lehet, ha okosan használja a vizualitás eszköztárát. A cégére tervezett szín és formavilággal meghatározhatja magát a tömegben, egyediséget kaphat, és hangsúlyt adhat annak, amit képvisel.

A cégére szabott arculat segít az ügyfelének, hogy a pozitív élményt könnyebben megjegyezze a cégével kapcsolatban. Később könnyebben azonosítani tudja majd, sőt tovább is ajánlja. Ha tudatosan és minden csatornán egységes arcát mutatja a cégnek, azzal azt üzeni a külvilágnak, hogy szervezett és profi munka folyik benne. Nem véletlen, hogy aki egyszer megtapasztalta ennek a hatását, az kiemelten kezeli azután ezt a kérdést.

Hogyan tervezzük meg cége arculatát?

A cég arculatának kialakítása közös munka: elképzeléseit figyelembe véve tervezzük meg cége egyedi megjelenését. Akárcsak a stratégia esetében, itt is fontos az egységesség. Annál hatásosabb az arculat, minél több helyen köszön vissza, ezért a kisarculat elemei mellett (logó, névjegy, levélpapír) érdemes minden céges felületet arculatra szabni, legyen az akár egy brossúra, akár egy póló.

Mégis milyen felületeket érdemes mindenképpen arculatra szabni a profi megjelenéshez?

magát a honlapot, hiszen itt jelenik meg a logó, és a választott színvilág is markánsan tükröződik itt
névjegykártya
boríték és levélpapír
brossúra

Milyen más felületeken jeleníthetjük meg cége arculatát?
szórólapok, plakátok
termékcsomagolások
céges pólók
autódekorációs elemek, ponyvák

Ezeken túl számtalan felület felhasználható arra, hogy megjelenítse cége arculatát. A lehetőségeknek csak az ön igényei szabnak határt.

Ha ön is szeretne kitűnni a cégek tömegéből, válogasson arculati csomagjaink közül:

 

CSOMAGJAINK