Kinek ajánljuk a keresőoptimalizálást?

Elkészült a weboldala? Szép, hasznos, de nincs elég látogató? Weboldalát ügyfélhozó pozícióba juttatjuk! A keresőoptimalizálás során az Ön weboldalát a megfelelő kulcsszavakra a Google kereső természetes találati listájának első oldalára, tehát a legjobb 10 találat közé juttatjuk,

ezáltal potenciális ügyfelei, akik az Ön kulcsszavaira keresnek, könnyen megtalálják honlapját. Weboldala tehát nemcsak szép, de hasznos is lesz az Ön számára, amely által sikeressé válhat vállalkozása.

A statisztika szerint az Internet felhasználók több mint 93%-a a Google keresőt részesíti előnyben. A Google felhasználók 98%-a azonban nem szokott továbblapozni az első találati oldalról. Így az a weboldal, amelyik a releváns kulcsszavakra nem található meg a Google első oldalán, a piac számára gyakorlatilag nem létezik. A Google keresőrendszere több szempont szerint rangsorolja az Interneten megtalálható weboldalakat, és éles verseny folyik a legelső találati oldalon, azaz az első tíz találat között történő megjelenésért. Mi ebben a versenyben tudunk segíteni Önnek!

Kinek ajánljuk a keresőoptimalizálást?
Aki…
most indítja el weboldalát
az internetes keresőkben nem ér el jó találati helyezést
úgy érzi, hogy honlapja idáig csak pénzébe került, de nem hozza a várt eredményt
weboldala érzékelhetően elveszti jó pozícióját
nem a megfelelő kulcsszavakra van optimalizálva oldala

Általános tudnivalók:

Weboldalunkkal folyamatosan foglalkozni kell, optimalizálni, mert a keresők ezáltal érzékelik honlapunkat, és így tudjuk tartani vagy javítani pozíciónkat. Amennyiben weboldalunknál megelégszünk az egyszeri keresőoptimalizációval, és magára hagyjuk, vagy nem szakavatott kezekbe kerül, ne lepődjünk meg a negatív hatásoktól. Az internetes keresőkben visszaesünk, a leendő célközönség a konkurencia folyamatos foglalkozása alatt álló honlapjával találja szembe magát, és fölösleges pénzkidobásnak fogjuk tartani az eddigi munkánkat.

Bízzon bennünk és tapasztalatainkban, higgye el, weboldala meghálálja a törődést! Szívesen várjuk egy személyes konzultációra, kérdéseivel bátran keressen minket!

Szolgáltatásainkról kérjen részletes tájékoztatást telefonon, e-mailen. Kérjen ingyenes visszahívást!